-
Pro sportovce nebo zdatného výletníka není zdravější, rychlejší a výživnější svačinky než sáček Indiana Jerky z krůtího sušeného masa. Je to lehká, na dotek nemastná pochoutka, která obsahuje 46 % proteinů a jen minimum tuku. Jedná se o náčelníkovu originální recepturu s nezaměnitelnou evropskou slanou chutí masa. Vysoký obsah bílkovin 46 %.
Každé balení obsahuje absorbér kyslíku, který zachovává chuť a aroma bez jakékoli negativní kontaminace po celou dobu trvanlivosti produktu.
Složení: krůtí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.
Originální receptura s nezaměnitelnou evropskou slanou příchutí masa.
Tabulka nutričních hodnot (klasická porce cca 25 g):
Ve 100 g KALORIE 1066 kJ/267 kcal TUKY (g) 5,7 z nich nas. mas. kyseliny 1,5 Sacharidy (g) 4,5 z toho cukry <0,5 Bílkoviny (g) 46 Soli (g) 4,2 Postup výroby
1) Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
2) Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
3) Poté je ručně kladeno na rošty.
4) Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
5) Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.Datum spotřeby: 02/2024
Objednejte si INDIANA JERKY sušené maso, dnes se slevou 10%
- Parametry produktu
- Výrobce: INDIANA JERKY
- kód: Turkey (krůtí) Original, 90 g
-
Indiana Beef Jerky sušené maso je plně evropsky certifikovaný produkt vyrobený převážně z evropských surovin s klasickou evropskou slanou příchutí. 100 g sušeného masa odpovídá 240 g syrového masa (300g syrového masa tuňák), se všemi prospěšnými nutričními hodnotami.
Produkty jsou bez lepku, bez přidaných glutamátů, obsahují nízkou hladinu sacharidů a sůl z mrtvého moře. Doporučené skladovací teploty jsou +5 až +30 ˚C. Minimální doba trvanlivosti 12 měsíců. Pro výrobu jsme zvolili závod, jež splňuje nejpřísnější hygienické normy. Zde je Jerky vyráběno na strojích v majetku firmy Indiana s.r.o..
Certifikáty výrobce: IFS, HACCP, ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:1999, EFSIS, BRC. Společnost Indiana s.r.o. byla založena 22. srpna 2002. V současnosti prodáváme Indiana Beef Jerky ve více jak 20-ti evropských zemích.
-