PROTEST 461412 290 PAVLOVA - dámská zimní kombinéza

  • Protest Pavlova dámská snowboardová kombinéza to je kompletní vybavení na sjezdovky a svahy. Tato dámská kombinéza z Protest Protest Geotech 8,000 Serie má celotečkovaný potisk, odnímatelnou kapuci s lemem z falešné kožešiny a podlepené švy pro maximální nepromokavost. V podpaždí rukávů jsou větrací zipy. Oblek má náprsní kapsu, dvě kapsy na zip na kalhotách a dvě nápsní kapsy s klopami. Na zadní straně je další kapsa na zip. Nohavice obleku jsou opatřeny zipy a háčky na boty.

    Módní dámská kombinéza PROTEST Pavlova je vyrobena z nepromokavého a prodyšného materiálu s teplou podšívkou. Kombinéza Pavlova je funkční oblek na snowboard s maximálně módním vzhledem.

    liningng 100% nylon (ecoya), výplň 100% polyester.

    Materiál: 100% polyamid kepr

    PROTEST GEOTECH 10000 SÉRIE 

    háček na boty
     Protiskluzový pas
    YKK ZIPY
       
       
    • Parametry produktu
    • Výrobce: PROTEST
    • kód: P543823
    • barva : černá/ bílý puntík

  • protest je na trhu od roku 1993,značka pro lidi kteří chtějí snowboardové oblečení v dobré kvalite a za rozumnou cenu s výrazným designem.Nyní protest nabízí kompletní letní a zimní kolekci včetně doplňků a prodává se ve čtyřiceti zemích světa.Kolekce protest summer08 je jako horská dráha,posunuje se rychle ve stylech,je značkou nové protest generace.Street wear,beach fashion,walk short,wet suits-vše co potřebujete na léto.

     

Zboží se nachází v kategoriích:
kolekce » podzim 11
Lyžování » lyžařské kombinézy