FIZIK TEMPO OVERCURVE R4 WIDE WHITE BLACK (TPR4OXW1K2010) - tretry silniční clipless

  • 4 769 Kč
  • 5 299 Kč
  • skladem eshop
    nejpozději 21. 05. u Vás
  • Výkonná cyklistická obuv se svrškem z polyuretanové síťoviny, která zlepšuje ventilaci, ergonomickou konstrukcí, která se přizpůsobuje anatomii nohy, a nylonovou podrážkou R4 s karbonem.

    Univerzální silniční cyklistická obuv je navržena tak, aby byla stejně dobře použitelná na víkendových skupinových vyjížďkách, při každodenním tréninku i při protahování na granfondo.

    Uzavírání boty je rychlé, spolehlivé a bezpečné a je poháněno kolečkem BOA® IP1 se vzorem. Konstrukce boty Overcurve se vyznačuje stupňovitým límcem, který obepíná kotník a kopíruje přirozený tvar kotníku. Výsledkem je asymetrický tvar, kdy se hrdlo boty zakřivuje nad chodidlem z jeho vnější strany na vnitřní.

    Mírně tuhá podrážka R4 zajišťuje rovnováhu mezi pohodlím a efektivitou šlapání, takže je skutečně všestranná a má nižší profil optimalizovaný konstrukcí s 15% podílem uhlíkových vláken. Podrážka R4 dále poskytuje účinné odvětrávání s vnitřním kanálem pro efektivní regulaci teploty. Patka je oproti tradičnímu umístění umístěna o něco dále směrem k patě, aby se optimalizovala efektivita šlapání a snížil tlak na kolena, což se hodí zejména pro agresivně předsunuté aerodynamické jízdní pozice.

    1. Zlepšená ventilace 
    2. Ergonomická konstrukce pro pohodlí
    3. Rychlé, spolehlivé uzavírání pomocí systému BOA® IP1
    4. Asymetrická konstrukce Overcurve, která kopíruje přirozený tvar kotníku
    5. Optimalizace efektivity šlapání a snížení tlaku na kolena díky specifickému umístění patky

    Specifikace:

    Materiál: nylo, karbon
    Váha: 230g (size 42 - 1/2 pair)
    Index tuhosti: 7

    Objednejte si FIZIK tretry silniční clipless, dnes se slevou 10% a dopravou zdarma.

    • Parametry produktu
    • Výrobce: FIZIK
    • kód: 000 86610
    • barva : černá

  • FIZIK TEMPO OVERCURVE R4 WIDE WHITE BLACK (TPR4OXW1K2010)

    TEMPO OVERCURVE R4 WIDE WHITE BLACK (TPR4OXW1K2010)
    TEMPO OVERCURVE R4 WIDE WHITE BLACK (TPR4OXW1K2010)
    TEMPO OVERCURVE R4 WIDE WHITE BLACK (TPR4OXW1K2010)
    TEMPO OVERCURVE R4 WIDE WHITE BLACK (TPR4OXW1K2010)
    TEMPO OVERCURVE R4 WIDE WHITE BLACK (TPR4OXW1K2010)
  • Pro nás je závodění víc než jen vášeň – je to životní míza naší značky, je to naše povinnost k cyklistice. Vše, co děláme, je postaveno na komfortu – umožnit jezdcům, aby trénovali a závodili bez nepříjemných pocitů bolesti. Vše, co děláme, je postaveno na technologiích a inovacích – na nutnosti porozumět lidskému tělu a tomu, jak je spojeno s kolem.

    Vše, co děláme, je postaveno na kreativitě. Zaměřujeme se na naše cíle a posouváme hranice našich možností. Vyrábíme ta nejlepší závodní sedla navržená tak, aby podávala maximální výkon a zároveň byla vysoce komfortní.