běžecké čepice

Skrýt filtr Zobrazit filtr Filtrovat produkty:

Ať už jste denní běžec nebo maratonista, správná běžecká čepice může zásadně zlepšit váš běžecký zážitek. S naší kolekcí od předních značek jako jsou KILPI, SILVINI, SENSOR a R2, získáte nejen funkčnost, ale i moderní styl.

  • KILPI: Když teploty klesnou, čepice KILPI poskytne teplo a ochranu, aniž byste se museli vzdát prodyšnosti. S technologií, která odvádí vlhkost, se můžete soustředit na běh, ne na pot.
  • SILVINI: SILVINI znamená eleganci a výkon v jednom. Jejich čepice jsou navrženy tak, aby byly lehké a pohodlné, a přitom poskytovaly UV ochranu pro ty slunečné dny na stezce.
  • SENSOR: Se čepicemi SENSOR budete mít vždy chladnou hlavu. Inovativní materiály zajišťují maximální odvod potu a prodyšnost, zatímco reflexní prvky zvyšují vaši viditelnost při běhu v šeru.
  • R2: R2 přináší dynamický design se zaměřením na pohodlí a odolnost. Jejich čepice vám přináší míru ochrany, kterou potřebujete, aby vás nic nezastavilo – ať už je to vítr, déšť nebo slunce.

Vyberte si běžeckou čepici, která se stane vaším nezbytným společníkem na každém kilometru. Naše čepice nejen že skvěle vypadají, ale jsou navrženy tak, aby odolaly prvkům a zároveň poskytovaly maximální pohodlí. Se širokou škálou barev a stylů si můžete vybrat tu pravou, která nejen zlepší váš běžecký výkon, ale také vás odliší od davu.

Překonejte své osobní rekordy s běžeckou čepicí, která drží krok s vaší vášní. Nakupte nyní a získejte tu správnou kombinaci stylu a funkčnosti!

HUSKY KILPI LA SPORTIVA POC R2 SILVINI UNDER ARMOUR