-
Skvělý snack, delikatesa pro labužníky s kousky drceného pepře vhodný pro každou příležitost, když chcete zkusit něco opravdu kořeněného.
Složení: maso, jedlá sůl, sůl z mrtvého moře, cukr, bílkovinný sojový hydrolyzát, kvasničný extrakt, vinný ocet, barvivo: karamel, dextróza, pepř 0,6%, maltodextrin, aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.
Každé balení obsahuje absorbér kyslíku, který zachovává chuť a aroma bez jakékoli negativní kontaminace po celou dobu trvanlivosti produktu.
Postup výroby
1) Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
2) Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
3) Poté je ručně kladeno na rošty.
4) Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
5) Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.- Parametry produktu
- Výrobce: INDIANA JERKY
- kód: Beef (hovězí) Peppered, 100 g
-
Indiana Beef Jerky sušené maso je plně evropsky certifikovaný produkt vyrobený převážně z evropských surovin s klasickou evropskou slanou příchutí. 100 g sušeného masa odpovídá 240 g syrového masa (300g syrového masa tuňák), se všemi prospěšnými nutričními hodnotami.
Produkty jsou bez lepku, bez přidaných glutamátů, obsahují nízkou hladinu sacharidů a sůl z mrtvého moře. Doporučené skladovací teploty jsou +5 až +30 ˚C. Minimální doba trvanlivosti 12 měsíců. Pro výrobu jsme zvolili závod, jež splňuje nejpřísnější hygienické normy. Zde je Jerky vyráběno na strojích v majetku firmy Indiana s.r.o..
Certifikáty výrobce: IFS, HACCP, ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:1999, EFSIS, BRC. Společnost Indiana s.r.o. byla založena 22. srpna 2002. V současnosti prodáváme Indiana Beef Jerky ve více jak 20-ti evropských zemích.
-