LEKI HS Lightning 3D black-white - rukavice - Sjezdové

  • Lehkost, optimální střih a perfektní spojení s holí charakterizují tuto jarní rukavici pro náročné freeridery a sjezdaře. Nově navržená Lightning 3D se vyznačuje vysoce kvalitními materiály a pohodlným nošením. Rukavice pro náročné a technicky orientované lyžaře má dlaň a svrchní materiál z pravé kozí kůže. Díky síťové a neoprenové manžetě je rukavice elastická a umožňuje velkou volnost pohybu s vynikajícím komfortem nošení. Tenká izolace Thinsulate je přizpůsobena teplejším podmínkám při jarním lyžování. Nový systém Trigger 3D je kompatibilní se všemi předchozími holemi se systémem Trigger S.

    Katalogové číslo: LER650-806302

    OČKO SYSTÉMU TRIGGERRukavice s integrovaným systémem, pomocí něhož lze propojit ruku s madlem bez využití poutek. Bezpečné odpojení se od madla při případném pádu je zárukou pevného zdraví i v dalších sezonách! Kompatibilní se systémy Trigger S a Trigger 3D.
    COMFORT FITMírně širší střih pro příjemný pocit při nošení a stále teplé ruce.
    ZATEPLENÍ NA JARNÍ NOŠENÍÚroveň tepla spočívá v shellových, izolačních a podšívkových materiálech, hydrofobních vlastnostech a padnoucím střihu a konstrukci.
    VODĚODOLNÉ MATERIÁLYPoužití voděodolných vícevrstvých laminátů a funkčních komponentů k maximální odpudivosti vody.
    Typ rukavicePětiprsté rukavice;UrčeníSjezdové lyžování;ŘadaUnisex;KonstrukceTrigger LoopFitComfort Fit;ZatepleníJarní (Spring);VlastnostiFlex Cuff;MateriálG Grip (50% polyester, 50% polyuretan);Neoprene (60% pryž, 40% nylon);Netspan (84% nylon, 16% elastan);Premium Goatskin (100% useň);DlaňPremium Goatskin (100% useň);InfoObsahuje netextilní části živočišného původu.;IzolaceThinsulate (65% polyolefin, 35% polyester);PodšívkaMicro Bemberg (100% polyester);Délka/velikost8.0 - 11.0Zařazení v kataloguAlpine;
    • Parametry produktu
    • Výrobce: LEKI
    • kód: 650 806302
    • barva : černá-bílá

  • LEKI HS Lightning 3D black-white

    HS Lightning 3D black-white
  • Jsme autorizovaný prodejce lyžařských hůlek a rukavic LEKI. Německá značka LEKI patří do světové špičky ve výrobě holí sjezdových, běžeckých, trekových, nordic walkingových a sportovních rukavic

  • LEKI rukavice - velikostní tabulka

    Změřte si obvod dlaně způsobem znázorněným na obrázku. Porovnáním naměřené délky s délkami z tabulek zjistíte přibližnou velikost Vašich rukavic.