-
Tahle kombinace ve světe jerky je jedinečná! Maso jsme naložili s cheddarem a vzniklo něco neskutečného. Ochutnej sýrového šampióna!
- OPRAVDOVÁ KVALITA
Zaručena díky ruční práci, protože každý kousek sušeného masa projde při výrobě několikrát rukama. - FILOSOFIE
Silnější tloušťka a menší kousky ti dopřejí intenzivní chuť. - ŽÁDNÝ BOJ
S MO JERKY nebudete zápasit, jelikož mají ověřenou velikost, která zaručí chuťový zážitek bez boje. - ŽÁDNÁ CHEMIE
Všechny směsi koření si míchá sám výrobce, to znamená, že v nich nenajdete ŽÁDNÁ ZAHUŠŤOVADLA, ŽÁDNÉ GLUTAMÁTY prostě nic takového. - VLASTNÍ MED
Med, který se nachází v každém kousku jerky jim dodává výjimečnost - to opravdu jinde nenajdete!
- České maso
- Vlastní med
- Ruční práce
- Dlouhá trvanlivost
- Skvělá energie
Specifikace:
Gramáž: 30 g
Typ sušeného masa: hovězí jerky
Pálivost: nepálí
Země původu: ČRSložení:
hovězí maso, sušený sýr, syrovátka, sůl, pepř, teriyaki omáčka (fermentovaná sója, fermentovaná pšenice - lepek odstraněn při fermentaci, glukózo-fruktózový sirup, jedlá sůl, kvasný ocet lihový, přírodní aroma), kvasný ocet lihový, med.
Výživové hodnoty na 100 g sušeného masa (klasická porce 30 g):
Ve 100 g KALORIE 1871 kJ/447 kcal TUKY (g) 8,3 z nich nas. mas. kyseliny 4,5 Sacharidy (g) 15 z toho cukry 7,7 Bílkoviny (g) 77 Soli (g) 11,1 Další informace:
Skladujte v suchu a temnu při maximální teplotě 30°C v uzavřeném obalu. Maso nevystavujte přímému slunečnímu svitu. Při správném skladování sušené maso vydrží klidně rok.
Sušené maso s příchutí čedaru. Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný.
Jeden 30 g balíček sušeného masa je vyroben ze 105 g masa syrového.Datum spotřeby: 03/2024
- Parametry produktu
- Výrobce: MO JERKY
- kód: Hovězí jerky, chedar cheese 30g
- OPRAVDOVÁ KVALITA
-
-
K SUŠENÉMU MASU NÁS PŘIVEDLA VÁŠEŇ K LOVU A PŘÍRODĚ, JEJÍŽ PESTROST ZACHYCUJEME V NAŠICH VÝROBCÍCH.
Naše jerky nejsou průhledné křupavé chipsy. Celkové chutě jsou vyrovnané, které se pěkně rozloží v ústech do příjemného zážitku. Jerky nejsou tenké jako papír, ale mají plný vzhled a tloušťku cca 2 mm. Jerky krájíme na menší kousky, aby si s masem nezápasil či nekonečně dlouho žvýkal až tě to přestane bavit. Dle nás to musí být příjemný okamžik a né žádný souboj nebo přetahovaná.
-
-