TECNICA Merino 50 ski socks black/neon pink - Ponožky

  • Pokud hledáte lyžařské teplo a pohodlí při lyžování, toto všechno by Vám měli zajisti dámské lyžařské ponožky Tecnica Merino 50 Ski Socks. Svou konstrukcí a použitými materiály jsou navrženy pro špičkové a profesionální sportovce. S důrazem zejména na velmi dobrou přilnavost k noze. Použití vysoce kvalitní Merino vlny přináší vynikající tepelně izolační vlastnosti a zároveň udržuje pokožku suchou.

    Tyto ponožky se Vám pomohou soustředit na dobrodružství a předejdete s nimi pocitu nepohodlné nohy, který přeruší jakoukoli zábavu.

    Specifikace:
    Barva: black/pink
    Materiál: merino vlna 49%, polyamid 32%, polypropylen 16%, elastan 2%, polyuretan 1%
    Rozsah velikostí: 35-38, 39-42

    • Parametry produktu
    • Výrobce: TECNICA
    • kód: TE 180173
    • barva : černá/růžová

  • V roce 1960 bratři Giancarlo a Ambrosiano Zanatta založili Calzaturificio Tecnica Spa. Ta vznikla z malé firmy na výrobu pracovních bot pro muže, kterou založil jejich otec Oreste v roce 1930 v Dolomitech.

    Od roku 1970 se Tecnica vypracovala na špičkovou moderní firmu zaměřenou na outdoorové sporty. Základem její filozofie je neustálý technologický výzkum a vášeň pro inovace.

    Všechny produkty Tecnica jsou navrhovány tak, aby sportovci poskytovaly maximální výkon. Na základě zpětné vazby od profesionálních atletů vznikají produkty vysoké kvality pro všechny uživatele. Neustálá snaha o dokonalost vedla u desítek atletů k úspěchům ve všech nejdůležitějších mezinárodních soutěžích. Tecnica uvedla na trh první řadu outdoorové obuvi v roce 1985 a brzy na to byla přední značkou v tomto odvětví. Dnes je Tecnica Group se všemi svými značkami největším evropským výrobcem outdoorové obuvi.

    Produkty Tecnica jsou v současné době distribuovány do více než 3 000 maloobchodních prodejen ve více než 70 zemích světa.