FOX 04883 016 Motion Select - pánské boty

  • FOX RACING Motion Select - pánské boty

    Začali jsme s naší nejvýkonnější podrážkou a odstranili jsme všechny specificky běžecké rysy. Výsledkem je více než nejlehčí model v kolekci, je to nejvíce flexibilní a pohodlná bota, jakou kdy kdo vytvořil. FOX Motion Select skutečně nově definuje to, co akční sportovní obuv může být.

    Nejlehčí bota z kolekce se skvělou prodyšností a pohodlným střihem se stylem nazouvání jak do ponožek. Pohodlný pocit při chůzi si užijete díky absenci klasického jazyka, technologií za tepla lepených švů pro odlehčení boty a Motion podrážky ktetrá je až neuvěřitelně pohodlná.

    Kombinace síťovaného těla s perforovaným panelem vyrobeným ze syntetického semiše na bocích přináší skvělou prodyšnost celé boty. 

    Prodyšné boty ze všech stran kromě podrážky. Tyto FOXy jsou vhodné nejen pro aktivní sportovce a jako tréninková obuv, ale také na běžné extrémně pohodlné nošení.

    Ať už hledáte boty, které zvládnou tvrdý trénink nebo botu jen tak na relaxaci, Fox Racing Motion Select boty byly navrženy s cíle maximálního pohodlí, stejně jako vysokou odolnost.

    Materiál: kombinace polyester mesh síťoviny, syntetického semiše a gumy
    velikost uvedena v US číslování.

    Ultra lehká Motion podrážka s velmi odolným a protiskluzovým systémem MDT Duratrak díky kterému se přirozeně prohýbá a přispívá tak ke zvýšení komfortu.
    Rebound foam - pěnová vrstva jako součást podrážky tlumí vibrace, nárazy a chrání tak vaše klouby, střední mezivložka
    Skylyte Midsole – velmi lehká EVA vložka je spojena s pěnovou vrstvou a běhounem a přispívá k tlumení vibrací a pohodlné chůzi.
    3D ergonomicky tvarovaná EVA vnitřní vložka poskytuje plnou podporu kotníku, klenby a tlumí vibrace a rázy.
    • Parametry produktu
    • Výrobce: FOX
    • kód: 04883-016
    • barva : černá / fialová
    • jednotky : US
    • pohlaví : pánské

  • FOX 04883 016 Motion Select - pánské boty

    04883 016 Motion Select - pánské boty
    04883 016 Motion Select - pánské boty
    04883 016 Motion Select - pánské boty
    04883 016 Motion Select - pánské boty
  • Výrobky značky Fox racing, platí po celém světě za velice uznávané a kvalitní. V naší nabídce naleznete trička, mikiny, kšiltovky, kraťasy, kalhoty, plavky, peněženky, pásky, batohy ale také výrobky a doplňky pro motorkáře, jezdce na kolech a surfaře jako jsou chrániče, helmy a ostatní doplňky. 

    Společnost Fox založil v roce 1974 Geoff Fox v Morgan Hill, v Calofornii. Původní název byl Moto-x Fox a firma se zabývala distribucí motokrosových strojů, které vyvážela do Evropy. Po dvou letech, začala vyrábět oblečení a doplňky pro jezdce. Jako propagaci svých výrobků, použil svůj jezdecký tým ( takzvaný event marketing), který toho patřičně využil.

    Když viděli diváci tuto značku na jezdcích, chtěli to mít samozřejmě taky. V dalších letech se firma stává více a více uznávanou a zahajuje výrobu horských kol a poté taky kol BMX. V současné době, vlastní firmu Foxovi potomci a firma se rozrostla do obřích rozměrů. Zaměřila se hlavně na Surfing, MTB a BMX a v jejím velkém sortimentu naleznete také trička, mikiny atd.


  • velikostní tabulka FOX obuv - velikostní tabulka
    US 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12 13
    EU 40 40.5 41 42 42.5 43 44 44.5 45 45.5 46 47.5
    UK 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 12
Zboží se nachází v kategoriích:
kolekce » podzim 14
Obuv » městské boty » pánské