Spodní prádlo ACLIMA

Skrýt filtr Zobrazit filtr Filtrovat produkty: FILTR JE AKTIVNÍ

Připravte se na každé dobrodružství s funkčním spodním prádlem od předních značek!

Naše venkovní aktivity si žádají nejen odvahu a výdrž, ale i správnou výbavu, která nás udrží v pohodlí a suchu za všech okolností. V Outdoorweb.cz rozumíme tomuto požadavku a proto vám přinášíme elitní kolekci funkčního spodního prádla od světově uznávaných značek jako jsou SAXX, SENSOR a UNDER ARMOUR.

SAXX je synonymem pro inovativní design a comfort, který je základem každého kusu. Díky patentované technologii BallPark Pouch, která poskytuje bezkonkurenční podporu bez tření, zůstanete v pohodlí i během nejnáročnějších aktivit.

SENSOR zase představuje vrchol v oblasti termoaktivního prádla, které efektivně odvádí pot a udržuje vaše tělo v optimální teplotě. Ať už jste na horách nebo na běžkách, SENSOR vás udrží v suchu a teple.

UNDER ARMOUR není jen o výkonu, ale i o stylu. S jejich funkčním prádlem získáte nejen ochranu a komfort, ale i moderní vzhled, který je vhodný i pro běžné nošení.

Nezáleží na tom, zda plánujete výlet do hor, běžeckou trasu, nebo jen aktivní den ve městě, vybavte se prádlem, které vás nenechá ve štychu. Na Outdoorweb.cz objevte širokou nabídku funkčního spodního prádla, která splní všechny vaše požadavky na komfort a funkčnost. Už žádné kompromisy – pouze nejlepší pro vaše outdoorové dobrodružství!

HUSKY KILPI SILVINI UNDER ARMOUR VANS