FOX 14127-001 Jetstream Coat Black - Women's city jacket

  • Stylová dámská bunda FOX z kolekce Podzim 2015.

    Dámská zateplená městská bunda vyrobená v prodlouženém bomber střihu z kombinace bavlny a nylonu. Svrchním materiálem tvoří polyester v Oxford provedení ve silnější gramáži s DWR pletením takže je odolný proti stříkající vodě (hodnota vodního sloupce 600mm). Prošívaná podšívka ze 100% polyesteru Taffeta je silnější v oblasti těla a se slabší gramáži v rukávech.

    Camo potisk v podpaží a vložky kapuce a reflexní logo Fox na hrudi přidá trochu stylu, zatímco prošívaná kontrastní taft podšívka v rukávech teplo a odnímatelná kožešina na kapuci usnadní praní.

    Přední zapínání bundy je řešeno zipem + patentky. 2 boční kapsy, žebrovaný úplet spodku a rukávů, odnímatelný chlup z kapuce, 

    Skvělá městská teplá bunda od FOXu v moderním prodlouženém střihu a kontrastním designem rukávů vám poskytne maximální teplo a pomůže v boji proti větru a chladu.

    Materiál: 60% bavlna 40% Nylon Twill, 120gm
    Svrchní materiál: 100% Polyester Oxford, 230 g s DWR + 600 mm PU povlak pro odolnost proti vodě.

    • Parametry produktu
    • Výrobce: FOX
    • kód: 14127-001
    • nepromokavost : 600 /mm2
    • barva : černá
    • pohlaví : dámské

  • FOX 14127-001 Jetstream Coat Black

    14127-001 Jetstream Coat Black
    14127-001 Jetstream Coat Black
    14127-001 Jetstream Coat Black
    14127-001 Jetstream Coat Black
    14127-001 Jetstream Coat Black
  • Výrobky značky Fox racing, platí po celém světě za velice uznávané a kvalitní. V naší nabídce naleznete trička, mikiny, kšiltovky, kraťasy, kalhoty, plavky, peněženky, pásky, batohy ale také výrobky a doplňky pro motorkáře, jezdce na kolech a surfaře jako jsou chrániče, helmy a ostatní doplňky. 

    Společnost Fox založil v roce 1974 Geoff Fox v Morgan Hill, v Calofornii. Původní název byl Moto-x Fox a firma se zabývala distribucí motokrosových strojů, které vyvážela do Evropy. Po dvou letech, začala vyrábět oblečení a doplňky pro jezdce. Jako propagaci svých výrobků, použil svůj jezdecký tým ( takzvaný event marketing), který toho patřičně využil.

    Když viděli diváci tuto značku na jezdcích, chtěli to mít samozřejmě taky. V dalších letech se firma stává více a více uznávanou a zahajuje výrobu horských kol a poté taky kol BMX. V současné době, vlastní firmu Foxovi potomci a firma se rozrostla do obřích rozměrů. Zaměřila se hlavně na Surfing, MTB a BMX a v jejím velkém sortimentu naleznete také trička, mikiny atd.