Campingové spací pytle dámské

Skrýt filtr Zobrazit filtr Filtrovat produkty:

Představte si, že se po náročném dni v přírodě zavrtáte do spacího pytle, který vás hřeje jako objetí slunečních paprsků. Přesně takový pocit vám nabídnou spací pytle značek z naší nabídky na outdoorweb.cz, které rozumí vašim outdoorovým potřebám.

  • HUSKY: Spací pytle HUSKY jsou známé svou odolností a schopností udržet vás v teple za všech podmínek. Ať už se vydáváte do horských výšin nebo táboříte u jezera, HUSKY vás nikdy nenechá ve štychu.

  • HANNAH: HANNAH se pyšní spacími pytly, které jsou ideální pro celou řadu outdoorových aktivit. Díky promyšleným detailům a kvalitnímu zpracování poskytují pohodlí, které si zasloužíte po celodenním putování.

  • PINGUIN: Spací pytle PINGUIN jsou výsledkem kombinace inovací a funkčnosti. Jsou navrženy tak, aby splnily požadavky i těch nejnáročnějších dobrodruhů, a přitom zůstaly lehké a snadno sbalitelné.

  • WARMPEACE: Značka WARMPEACE přináší spací pytle, které jsou synonymem pro pohodlí a lehkost. S jejich spacími pytli se můžete těšit na klidný spánek, ať jste kdekoli, a zároveň se spolehnout na jejich vysokou kvalitu a dlouhou životnost.

Nenechte se překvapit chladnými nocemi. Vyberte si spací pytel, který vám bude spolehlivým parťákem na cestách a dopřeje vám teplé a pohodlné noci pod hvězdami. S HUSKY, HANNAH, PINGUIN, SEA TO SUMMIT, TRIMM, BOLL či WARMPEACE získáte kombinaci komfortu, kvality a výkonu, která je nezbytná pro vaše outdoorové dobrodružství. Probuďte se odpočatí a plní energie každé ráno!

BOLL COLEMAN DEUTER FJÄLLRÄVEN HANNAH HUSKY MAMMUT PINGUIN SEA TO SUMMIT WARMPEACE YATE