Campingové spací pytle dětské

Skrýt filtr Zobrazit filtr Filtrovat produkty:

Od táboráků po noční pozorování meteoritů, děti milují dobrodružství pod širým nebem. Aby byly tyto zážitky nejen vzrušující, ale také pohodlné a bezpečné, přichází na scénu kolekce dětských spacích pytlů od BOLL, HUSKY, PINGUIN, LOAP či HIGHLANDER.

  • BOLL: Přináší barevné a hravé designy, které se dětem zamlouvají, a zároveň nabízí vysokou funkčnost a tepelný komfort. BOLL spací pytle jsou jako objímání obláčku – měkké, teplé a příjemné na dotek.

  • HUSKY: Když se řekne HUSKY, rodiče si oddechnou úlevou. Tyto spací pytle jsou robustní, odolné a připravené odolat i těm nejdivočejším nočním dobrodružstvím. HUSKY dětské spací pytle jsou zárukou teplých a spokojených nocí.

  • PINGUIN: Spací pytle PINGUIN jsou synonymem pro inovační řešení a přizpůsobivost. Navrženy tak, aby rostly s vaším dítkem a poskytovaly komfort na každém kroku jejich dobrodružství.

  • HIGHLANDER: Skotská značka HIGHLANDER se zaměřuje na praktičnost a spolehlivost. Jejich dětské spací pytle jsou snadno sbalitelné, lehké a nabízejí izolaci, která vaše děti udrží v teple od večera do rána.

Zapomeňte na nepohodlné noci v přírodě – s dětskými spacími pytli z naší nabídky na outdoorweb.cz bude každá noc jako z pohádky. Vyberte si pro své malé dobrodruhy spací pytel, který nejenže je barevný a zábavný, ale také poskytuje bezpečí, teplo a komfort, ať jsou kdekoli. Nechte děti snít pod hvězdami v obklopení pohodlí a tepla!

BOLL COLEMAN DEUTER HUSKY PINGUIN YATE