PATAGONIA 51512 LIVE SIMPLY HERI AUTO - dámské triko

  • Dámské tričko Patagonia Live Simply® Heritage Auto s krátkým rukávem vyrobené z ekologicky pěstované bavlny triko s grafickým motivem: dříve nebo později matka příroda zvítězí:  

    "Strom je síla, která se pozvolna snoubí s nebem" napsal Antoine de Saint-Exupéry. Graficky zpracovaná fotografie Layne Kennedyho převzatá z katalogu 1994 Patagonia je natisklá sítotiskem pomocí inkoustu neobsahujího PVC a ftaláty.

    Sportovní, klasický střih mírně tvarovaný s tradičním lemování kolem krku pro nenápadnou eleganci. Podlepené ramenní švy nebude dřít ani po celém dni nočení. Prošívání okolo krku a rukávů pro čisté zakončení.

    Podrobnosti

    • Ultrajemná, dopřádaná organická bavlna
    • Klasický střih, perfektná pro nošení k riflím pro každodenní nošení
    • Sítotisk inkousty bez PVC a ftalátů
    • Foto inspirace Layne Kennedy

    100% organická bavlna

    Vyrobeno v USA.

    Organická bavlna je vyrobena technikami, které jsou zdravé a bezpečné pro životní prostředí a lidi, kteří žijí a pracují v blízkosti oblastí, kde se pěstuje. Organická bavlna se nepěstuje pomocí syntetických chemických hnojiv, pesticidů, herbicidů a defoliantů a v žádném případě není geneticky modifikovaná.

    Technologie:
    V Patagonii se snažíme vybudovat nejlepší výrobek a nezpůsobovat zbytečnou škodu. To je naše poslání, a má mnoho podob. Tvrdě pracujeme  na hledání materiálů a použití procesů, které jsou méně škodlivé pro Zemi bez kompromisů v kvalitě. Protože pro nás, kvalita není jen to, jak dobře produkt funguje a dlouho vydrží, ale i to jak ho vyrobíme.

    • Parametry produktu
    • Výrobce: PATAGONIA
    • kód: P605413
    • typ trička : krátký rukáv
    • barva : šedá
    • pohlaví : dámské

  • Patagonia nabízí mnoho druhů outdoorového oblečení. Kořeny společnosti jsou v oblečení pro a vysokohorské lezení, ale nyní nabízí pestrou směs oblečení, zaměřenou na lyžaře, surfaře, horolezce a další. Patagonia používá flex-time politiku, která umožňuje zaměstnancům například vzít si volno na surfování. Patagonia nedávno začala vyrábět surfařské produkty, ale v současné době má tři různé linie oblečení a mnoho různých modelů plavek.

    Ačkoli Patagonia je považován za sportovně specifického oděvního výrobce, některé nejoblíbenějších produktů je volnočasové oblečení. Patagonia feecové mikiny, nepromokavé bundy a kabáty, jsou některé z nejvíce používáných výrobků ve venkovním oděvním průmyslu. Patagonia získala dvě National Geographic Adventure Blog "Gear of the Year" ocenění v roce 2010 a je držitelem "Editor Choice" a "Top Pick" ocenění od OutdoorGearLab.

    Patagonie je hlavním přispěvatelem environmentálních skupin. Patagonia se zavazuje poskytnout 1% jejich celkových tržeb nebo 10% jejich zisku, podle toho, co je víc, environmentálním skupinám.

    Od roku 1985, kdy byl prvním spuštění programu, Patagonia darovala 46 000 000 dolarů v hotovosti a věcné dary domácím a mezinárodním ekologickým skupinám 

    Patagonia spoluzaložila 1% pro planetu, alianci podniků, které, stejně jako Patagonie, zavazují darovat alespoň 1% jejich celkových tržeb na životní prostředí.

    Na začátku roku 2008, Patagonia získala ocenění "Eco Značka roku" ocenění na fóru o ekodesignu v Volvo ISPO Trade Show v Mnichově. 

Zboží se nachází v kategoriích:
Výprodej » dámské
kolekce » jaro 13
Trika » Dámská trička