RH+ 3in1, matt absolute blue metal - cyklistická přilba

  • 1 559 Kč
  • 2 599 Kč
  • skladem eshop
    nejpozději 10. 05. u Vás
  • Tři přilby v jedné: perfektní volba pro každý terén!

    Kompaktní na silnici a zároveň univerzální pro použití v terénu: díky třem konfiguracím je to perfektní přilba pro každou situaci. Dvě různá hledí ve dvou různých délkách pro lepší přizpůsobení se potřebám a stylu různých cyklistů, snadno se upevňují a mění.

    Dokonale odvětraná se síťkou proti hmyzu a prodyšným páskem. Nový systém nastavení velikosti Power Fit Evo Light nabízí skvělou stabilitu i při jízdě v terénu. Reflexní logo pomáhá zvýšit viditelnost.

    1. Rozdělovač:
      Boční rozdělovač zajišťuje rychlé nastavení upínacího systému přilby pouhým posunutím nahoru a dolů a následným zapnutím přezky.
    2. Reflexní nálepky:
      Reflexní nálepky jsou umístěny na nejviditelnějších plochách přilby, aby byla zaručena maximální viditelnost a bezpečnost i za špatného osvětlení.
    3. Brašna na přilbu:
      Brašna na přilbu z jemného mikrovlákna s vlastní úpravou loga rh+.
    4. Stratosoft:
      Snímatelné a pratelné analergické polstrování z 3D otevřené síťoviny rh+ Fire Dry, které zajišťuje maximální pohodlí a rychle odvádí pot.
    5. Odnímatelný kšilt:
      Odnímatelný kšilt se systémem easyfix. Ideální pro ochranu před prouděním vzduchu nebo deštěm, stejně jako před sluncem nebo větvemi v případě jízdy v terénu.
    6. Vnitřní tvarování:
      Špičková technologie spoluvytváření, díky níž mají přilby vynikající nízkou hmotnost a pevnost. Exkluzivní výrobní proces umožňuje tepelně tvarovanou polykarbonátovou skořepinu komolit do linie EPS.
    7. Ochrana spodního prstence:
      Společně tvarovaný polykarbonát zaručuje zvýšenou mechanickou pevnost v případě nárazu. Díky tomu je přilba méně náchylná k oděrkám způsobeným opotřebením.
    8. Systém nastavení velikosti:
      Power Fit Evo Light - Ještě pohodlnější, přesnější a lehčí, s dokonalým a stabilním přizpůsobením pro silniční i terénní použití. Trojnásobné nastavení výšky pro více objímající usazení.

    Objednejte si RH+ cyklistická přilba, dnes se slevou 40% a dopravou zdarma.

    • Parametry produktu
    • Výrobce: RH+
    • kód: EHX608315
    • barva : modrá

  • Kodex rh+ je o sportovním chování, což je hodnota, která se odráží v technických vysoce výkonných materiálech, které společnost v průběhu let vyvinula jak ve své specializované laboratoři, tak na základě zpětné vazby od skutečných sportovců.

    Všechny výrobky společnosti mají stejný značkový design, který kombinuje to nejlepší ze stylu a výkonu. Více než kterákoli jiná společnost rh+ vždy věřila, že do svých kolekcí sportovního oblečení vnese eleganci a do lifestylového oblečení inovativní materiály.