INDIANA JERKY Beef (hovězí) Original, 90 g
INDIANA JERKY Beef (hovězí) Original, 90 g
Beef (hovězí) Original, 90 gsušené maso
Jste připraveni na šťavnaté hovězí? Tohle je nejoblíbenější jerky bledých tváří – náčelníkova originální receptura s nezaměnitelnou evropskou slanou chutí masa. Stačí otevřít sáček a zakousnout se! Indiana Jerky vám dodá pořádný kus energie při zachování minimální hmotnosti. Vysoký obsah bílkovin 56 %.
Každé balení obsahuje absorbér kyslíku, který zachovává chuť a aroma bez jakékoli negativní kontaminace po celou dobu trvanlivosti produktu.
Složení: hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.
Originální receptura s nezaměnitelnou evropskou slanou příchutí masa.
Tabulka nutričních hodnot (klasická porce cca 25 g):
Ve 100 g | |
KALORIE | 1249 kJ/297 kcal |
TUKY (g) | 5,8 |
z nich nas. mas. kyseliny | 2,1 |
Sacharidy (g) | 4,5 |
z toho cukry | <0,5 |
Bílkoviny (g) | 56 |
Soli (g) | 4,8 |
Hmotnost: 90 g
Trvanlivost: 12/2024
Postup výroby
1) Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
2) Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
3) Poté je ručně kladeno na rošty.
4) Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
5) Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Indiana Beef Jerky sušené maso je plně evropsky certifikovaný produkt vyrobený převážně z evropských surovin s klasickou evropskou slanou příchutí. 100 g sušeného masa odpovídá 240 g syrového masa (300g syrového masa tuňák), se všemi prospěšnými nutričními hodnotami.
Produkty jsou bez lepku, bez přidaných glutamátů, obsahují nízkou hladinu sacharidů a sůl z mrtvého moře. Doporučené skladovací teploty jsou +5 až +30 ˚C. Minimální doba trvanlivosti 12 měsíců. Pro výrobu jsme zvolili závod, jež splňuje nejpřísnější hygienické normy. Zde je Jerky vyráběno na strojích v majetku firmy Indiana s.r.o..
Certifikáty výrobce: IFS, HACCP, ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:1999, EFSIS, BRC. Společnost Indiana s.r.o. byla založena 22. srpna 2002. V současnosti prodáváme Indiana Beef Jerky ve více jak 20-ti evropských zemích.