KEEN KNX UNLINED W black/star white - obuv city nízká dámská

  • 2 309 Kč
  • 3 299 Kč
  • skladem eshop
    nejpozději 30. 04. u Vás
  • Keen KNX Unlined jsou skvělou volbou pro ty, kteří chtějí prozkoumávat svět bosýma nohama a pocítit kontakt s přírodou. S jejich odolností, pohodlím a maximální flexibilitou jsou ideální pro dobrodružství v přírodě.

    Tato obuv je navržena pro ty, kteří preferují co největší blízkost k přírodě a chtějí si užít přirozený pocit chůze.

    1. Bosý pocit:
      Tato obuv je navržena tak, aby co nejvěrněji napodobovala pocit chůze naboso. Díky absenci podšívky a tenké podrážce umožňuje nohám přirozeně se pohybovat a přizpůsobovat se terénu.
    2. Odolnost:
      Keen KNX Unlined je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, které jsou odolné vůči opotřebení a oděru. To zajišťuje dlouhou životnost obuvi a její schopnost odolávat náročným podmínkám.
    3. Pohodlí:
      I přes absenci podšívky je Keen KNX Unlined pohodlná k nošení. Má anatomický tvar a dobře polstrovaný límec, který poskytuje podporu a pohodlí. Navíc je vybavena odvětrávacími otvory, které udržují nohy v suchu a pohodlí.
    4. Flexibilita:
      Díky svému lehkému a flexibilnímu designu poskytuje Keen KNX Unlined maximální volnost pohybu. Nohy se mohou přirozeně ohýbat a ohebně reagovat na každý pohyb.
    5. Všestrannost:
      Tato obuv je vhodná pro různé outdoorové aktivity, jako je pěší turistika, běh nebo cvičení. Je ideální pro ty, kteří hledají přírodní pocit a svobodu při pohybu.

    Specifikace:

    Pohlaví: dámské
    Kolekce: KNX UNLINED
    Vhodné pro aktivity: Do města
    Barefoot: ANO

    Objednejte si KEEN obuv city nízká dámská, dnes se slevou 30% a dopravou zdarma.

    • Parametry produktu
    • Výrobce: KEEN
    • kód: KNX UNLINED W black/star white
    • barva : černá/bílá
    • pohlaví : dámské

  • KEEN KNX UNLINED W black/star white

    KNX UNLINED W black/star white
    KNX UNLINED W black/star white
    KNX UNLINED W black/star white
    KNX UNLINED W black/star white
    KNX UNLINED W black/star white
  • Trekingové, turistické a do vody určené sandály značky KEEN. Sandále a turistické boty na turistiku i do města. KEEN boty a sandály jsou vybaveny inovativními technologiemi, jako S3 podpora paty a Metatomical vložky do bot pro podporu a tlumení.

    Turistické vysoké i nízké boty, městská a modní obuv KEEN, kolekce batohů a tašek KEEN a další zajímavé zboží od této kultovní značky.

    KEEN produkty jsou navrženy s hrou v mysli. Z hor přes pouště do městských ulic, KEEN hřiště je kdekoli bez hranic. V KEEN, věří v povzbuzování kreativity, hry a péče ... je to způsob života, nazývaný HybridLife. KEEN Hybridní obuv byla navržena aby vás následovala kamkoliv vás cesta zavede. KEEN je více než obuvní společnosti. KEEN se snaží být podporou sociálních a ekologických organizací. KEEN také podníká kroky směrem k udržitelnosti pomocí recyklace opětovného využívání materiálů, kdykoli je to možné.