LA SPORTIVA Team Headband White - Čelenka

  • Zapomeňte na studené čelo a prořízlé vlasy při sportu s čelenkou La Sportiva! Tato stylová čelenka se stane vaším nepostradatelným parťákem pro fitness, běh i outdoor.

    Moderní design se signaturním logem La Sportiva okamžitě dodá sportovnímu outfitu šmrnc. Příjemný rychleschnoucí materiál příjemně přilne k čelu a spolehlivě udrží vlasy na místě.

    Ať už se potíte v posilovně, řítíte na lyžích, nebo podnikáte dlouhý běh, tato čelenka vám zajistí pohodlí bez rozptylujících vlasů v obličeji. Budete se moct plně soustředit na výkon.

    S čelenkou La Sportiva sportujete stylově a zároveň maximálně funkčně. Pohodlí, koncentrace, sebevědomý vzhled - přesně to potřebujete k dosažení sportovních cílů!
    1. Stylový design se značkovým logem.
    2. Rychleschnoucí materiál pro pohodlí.
    3. Drží vlasy na místě během pohybu.
    4. Umožňuje plnou koncentraci na výkon.

    Specifikace:

    Materiál: 60% Polyester, 40% Elastan
    Rozsah velikostí: uni
    Hmotnost (g): 30

    • Parametry produktu
    • Výrobce: LA SPORTIVA
    • kód: UC3-White
    • barva : bílá

  • Již více než 85 let vyrabí La Sportiva technické boty nejvyšší kvality na světě pro alpské lezení. Sídlo La Sportivy se nachází se v malém horském městečku na úpatí Dolomit. La Sportiva je rodinný podnik, mnoho z jeho zaměstnanců pochází z rodin, které pracují u firmy už osm desetiletí. Je to jedinečná situace v moderním světě korporací. Unikátní je také, že La Sportiva vyrábí více než polovinu své zboží v malé, továrně v Itálii, která je vlastněna a provozována společností.

Zboží se nachází v kategoriích:
Běh » běžecké oblečení » čelenky
Doplňky » čelenky