Běžecké čepice MATT

Skrýt filtr Zobrazit filtr Filtrovat produkty: FILTR JE AKTIVNÍ

Nelze nalézt žádné produkty, které by odpovídaly podmínkám filtru. Zkuste podmínky rozšířit nebo filtr zrušit.

Ať už jste denní běžec nebo maratonista, správná běžecká čepice může zásadně zlepšit váš běžecký zážitek. S naší kolekcí od předních značek jako jsou KILPI, SILVINI, SENSOR a R2, získáte nejen funkčnost, ale i moderní styl.

  • KILPI: Když teploty klesnou, čepice KILPI poskytne teplo a ochranu, aniž byste se museli vzdát prodyšnosti. S technologií, která odvádí vlhkost, se můžete soustředit na běh, ne na pot.
  • SILVINI: SILVINI znamená eleganci a výkon v jednom. Jejich čepice jsou navrženy tak, aby byly lehké a pohodlné, a přitom poskytovaly UV ochranu pro ty slunečné dny na stezce.
  • SENSOR: Se čepicemi SENSOR budete mít vždy chladnou hlavu. Inovativní materiály zajišťují maximální odvod potu a prodyšnost, zatímco reflexní prvky zvyšují vaši viditelnost při běhu v šeru.
  • R2: R2 přináší dynamický design se zaměřením na pohodlí a odolnost. Jejich čepice vám přináší míru ochrany, kterou potřebujete, aby vás nic nezastavilo – ať už je to vítr, déšť nebo slunce.

Vyberte si běžeckou čepici, která se stane vaším nezbytným společníkem na každém kilometru. Naše čepice nejen že skvěle vypadají, ale jsou navrženy tak, aby odolaly prvkům a zároveň poskytovaly maximální pohodlí. Se širokou škálou barev a stylů si můžete vybrat tu pravou, která nejen zlepší váš běžecký výkon, ale také vás odliší od davu.

Překonejte své osobní rekordy s běžeckou čepicí, která drží krok s vaší vášní. Nakupte nyní a získejte tu správnou kombinaci stylu a funkčnosti!

HUSKY KILPI LA SPORTIVA POC R2 SILVINI UNDER ARMOUR