SRM 9225 GI-Blue - nůž

  • Značka SRM se vyznačuje výborným poměrem cena/kvalita. Zákazník tak získá nůž prémiové kvality za zlomek ceny. Jako důkaz poskytujeme prodlouženou záruku 2+10 let.

    Nože používají spolehlivou pojistku typu Ambi Lock a díky kluznému ložisku je používání mnohem snadnější. Složený do kompaktní rukojeti s kapesní sponou se 9225 snadno a pohodlně nosí a máte svůj nůž stále k dispozici.

    Samozřejmostí je možnost kompletního rozložení nože pro snadné vyčištění a promazání. Převážnou většinu nožů tvoří kombinace rukojeti z velmi odolného a pevného kompozitního materiálu G10. Kované ostří z nerezavějící oceli třídy D2 je vysoce odolné proti opotřebení s vysokou korozní odolností.

    Specifikace:

    Délka: 211 mm
    Váha: 82 g 
    Materiál čepele: D2 steel, HRC 59~61
    Povrchová úprava: Abrazivní tryskání 
    Délka čepele: 83 mm
    Tloušťka čepele: 3.1 mm
    Materiál střenky: G10
    Pojistka: Ambi lock
    Klip: Tip up

    Kryogenní úprava
    Všechny nože SRM jsou ošetřeny jemným ohřevem a speciálním kryogenním zpracováním, aby lépe udržovaly hrany, tvrdost, houževnatost a odolnost proti korozi.
    Ambi Lock
    Přesné vytvoření všech komponent tohoto mechanismu je bodem k dosažení kvalitního zámku Ambi. Léta praxe výroby pro jiné značky a nyní je tento systém aplikován pro tyto nože ve stejné kvalitě.
    • Parametry produktu
    • Výrobce: SRM
    • kód: SRM 9225 GIBlue
    • barva : modrá
    • kolekce : 2023 podzim

  • SRM 9225 GI-Blue

    9225 GI-Blue
    9225 GI-Blue
    9225 GI-Blue
    9225 GI-Blue
    9225 GI-Blue
  • Společnost SRM Metal Technology Co., Ltd. a její továrna vznikly v prosinci 1998 v Číně. Od samého počátku se věnuje výzkumu a vývoji, výrobě a prodeji kvalitního outdoorového nářadí, nožů, nůžek, dárkových předmětů a nástrojů pro každodenní použití.

    Během let rychlého rozvoje do roku 2000 navázali stabilní spolupráci se známými značkami po celém světě v oblasti OEM i ODM. Výrobky, technologie a řemeslné zpracování získaly celosvětové uznání.

související
Zboží se nachází v kategoriích:
Camping » nože, nářadí » zavírací nože
Camping » nože, nářadí