Hledáte kvalitní a pohodlné sportovní oblečení a vybavení, které bude sloužit dlouhé roky? Náš sortiment je velmi rozsáhlý, takže si vybere opravdu každý. Nabízíme totiž okolo 50 000 produktů. Velkou část, máme vždy skladem a odesíláme okamžitě. U některých produktů máme uvedenou prodlouženou dostupnost, vždy u nich přehledně ukazujeme, kdy je obdržíte. Neustále vás zahrnujeme novou nabídkou slev, které dosahují až k 80 %.

Máme obrovskou nabídku batohů OSPREY a DEUTER. Specializujeme se na outdoorové oblečení značek KILPI, HANNAH, TRIMM, MAMMUT, LA SPORTIVA, HUSKY, ALPINE PRO. Najdete u nás dech beroucí výběr světových outdoorových značek FJÄLLRÄVENTHE NORTH FACE. Disponujeme také téměř nejširší nabídkou legendární obuvi značky KEEN na českém trhu. To samé lze říct o nabídce nejkvalitnějších outdoorových doplňků značky SEA TO SUMMIT. Cyklistické značky POC, FOXUVEXBONTRAGER a FORCE není třeba fanouškům jízdy na kole dlouze představovat.

V oboru se pohybujeme více než 25 let, z toho více jak 15 let funguje náš eshop. Můžete nám důvěřovat, o vaši objednávku se dobře postaráme.